DERYA 3611734
 DENİZLİ 2635195
 DOST 2424244
 HASİBE KARTOĞLAN 3777374

ARALIK AYI REÇETE TESLİM TARİHLERİ (SAAT 13:00 SON TESLİM)

REÇETE ONAYLARI

02-07 Aralık 2015  tarihleri arasında yapılacaktır.

Önemli Not: Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

KAN ÜRÜNÜ REÇETE TESLİM GÜNLERİ

01-02 Aralık  2015  Aynı gün 16:30 da gönderilecektir

15-16 Aralık 2015 Aynı gün 16:30 da gönderilecektir.

01-14 Aralık 2015 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT: 14 ARALIK 2015 PAZARTESİ GÜNÜ SON TESLİM TARİHİ OLUP SAAT 13:00' DE REÇETELER ARACA YÜKLENECEKTİR.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4- Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

A grubu reçeteler için beyaz renkli

B grubu reçeteler için sarı renkli

C grubu sıralı dağıtım reçeteleri için kırmızı renkli

Kan ürünü reçeteler için kırmızı renkli

Yurtdışı reçeteler için lacivert renkli (Almanya Yurtdışı reçeteleri için yeşil renkli)

Ayrıca;

Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

Borcu yoktur evrakı istenmiyor. (poşet içinde ve dışında olmayacak)

Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak

E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Vergi Dairesi: Başkent

Vergi Numarası: 7750409379