PAMUKKALE AKTÜRK 3613375
 İLKE 3776669

OCAK AYI REÇETE TESLİM GÜNLERİ

REÇETE ONAYLARI

04-11 Ocak 2016  tarihleri arasında yapılacaktır.

Önemli Not: Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

KAN ÜRÜNÜ REÇETE TESLİM GÜNLERİ

04-05 Ocak 2016  Aynı gün 16:30 da gönderilecektir

15-18 Ocak 2016 Aynı gün 16:30 da gönderilecektir.

04-13 Ocak 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT: 13 OCAK 2016 ÇARŞAMBA GÜNÜ SON TESLİM TARİHİ OLUP SAAT 13:00' DE REÇETELER ARACA YÜKLENECEKTİR.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4- Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

A grubu reçeteler için beyaz renkli

B grubu reçeteler için sarı renkli

C grubu sıralı dağıtım reçeteleri için kırmızı renkli

Kan ürünü reçeteler için kırmızı renkli

Yurtdışı reçeteler için lacivert renkli (Almanya Yurtdışı reçeteleri için yeşil renkli)

Ayrıca;

Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

Borcu yoktur evrakı istenmiyor. (poşet içinde ve dışında olmayacak)

Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak

E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Vergi Dairesi: Başkent

Vergi Numarası: 7750409379