ŞUBAT REÇETE TESLİM GÜNLERİ

A grubu reçeteler için beyaz renkli

B grubu reçeteler için sarı renkli

C grubu sıralı dağıtım reçeteleri için kırmızı renkli

Kan ürünü reçeteler için
Turuncu renkli

Yurtdışı reçeteler içinlacivert renkli-Almanya Yurtdışı reçeteleri için yeşil renkli

Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI KESMEYİNİZ)

E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

01-08 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Önemli Not:Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz.Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

KAN ÜRÜNÜ REÇETE TESLİM GÜNLERİ (poşet rengi turuncu olmuştur)

01-02 Şubat 2016 Aynı gün16:30 da gönderilecektir

15-16 Şubat 2016 Aynı gün16:30 da gönderilecektir.

01-11 Şubat 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT:11 ŞUBAT 2016 PERŞEMBE GÜNÜ SON TESLİM TARİHİ OLUPSAAT13:00' DEREÇETELER ARACA YÜKLENECEKTİR.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığındanmeslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4-Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

Vergi Dairesi:Başkent

Vergi Numarası:7750409379