PAMUKKALE AKTÜRK 3613375

beyaz renkli

B grubu reçeteler için
sarı renkli

C grubu sıralı dağıtım reçeteleri için
kırmızı renkli

Kan ürünü reçeteler için Turuncu renkli

Yurtdışı reçeteler için lacivert renkli-Almanya Yurtdışı reçeteleri için yeşil renkli

Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI KESMEYİNİZ)

E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

02-10 Mart 2016  tarihleri arasında yapılacaktır.

Önemli Not: Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

KAN ÜRÜNÜ REÇETE TESLİM GÜNLERİ (poşet rengi turuncu olmuştur)

01-02 Mart  2016  Aynı gün 16:30 da gönderilecektir

15-16 Mart  2016 Aynı gün 16:30 da gönderilecektir.

01-14 Mart 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT: 14 MART 2016 PAZARTESİ GÜNÜ SON TESLİM TARİHİ OLUP SAAT 13:00' DE REÇETELER ARACA YÜKLENECEKTİR.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4- Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

Vergi Dairesi: Çankaya

Vergi Numarası: 7750409379