(GÜNCELLENDİ) NİSAN AYI REÇETE TESLİM GÜNLERİ (SON GÜN 14 NİSAN 2016)

A grubu reçeteler içinbeyaz renkli

B grubu reçeteler için
sarı renkli

C grubu sıralı dağıtım reçeteleri içinkırmızı renkli

Kan ürünü reçeteler için
Turuncu renkli

Yurtdışı reçeteler içinlacivertrenkli-Almanya Yurtdışı reçeteleri içinyeşil renkli

Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları
A4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI KESMEYİNİZ)

E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

01-08 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Önemli Not:Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz.Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

KAN ÜRÜNÜ REÇETE TESLİM GÜNLERİ (poşet rengi turuncu olmuştur)

01-04 Nisan 2016 Aynı gün16:30 da gönderilecektir

15-18 Nisan 2016 Aynı gün16:30 da gönderilecektir.

01-14 Nisan 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT:14 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ SON TESLİM TARİHİ OLUPSAAT13:00' DEREÇETELER ARACA YÜKLENECEKTİR.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığındanmeslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4-Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

Vergi Dairesi:Çankaya

Vergi Numarası:7750409379