(GÜNCELLENDİ) SURİYELİ MÜLTECİ REÇETELERİNİN ODAMIZA TESLİMİ İLE İLGİLİ DUYURU

20.11.2015 tarihinde yapmış olduğumuz duyuru ile Suriye Mültecilerine ait reçetelerin SGK Medula Sistemi üzerinden girileceği, fatura ve eki reçetelerin kontrol için Ankara SGK ’ya gönderileceği bildirilmiştik.

Konu ile ilgili olarak yapılan yeni düzenleme ile 02.05.2016 tarihinden itibaren Bölgemizde Suriye Mülteci reçete ve faturaları (Mart 2016 faturaları da dahil olmak üzere) Denizli SGK Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü tarafından kontrol edileceğinden, meslektaşlarımız fatura ve eki reçeteleri SGK Denizli Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğüne verilmek üzere odamıza teslim edeceklerdir.

REÇETE TESLİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-Reçeteler her ayın5’iile13’üarasında odamıza teslim edilecektir.

2-Fatura Başlığı“Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905” şeklinde faturalandırılacaktır.

3-Reçete teslimikırmızı Klasörlerile yapılacaktır.

4-Her bir Klasör içerisinde 2 nüsha fatura ve 2 adet medula reçete döküm listesi imzalı ve kaşeli olarak bulunacak.

5- Dışarıdan 1 adet fatura ftkp. odaya verilecek

Kurumdan gelen yazı ekte sunulmuştur.

Ek dosya için tıklayınız...