(GÜNCELLENMİŞTİR) TEMMUZ 2016 REÇETE TESLİM GÜNLERİ (SON GÜN 20 TEMMUZ ÇARŞAMBA)

A grubu reçeteler içinbeyaz renkli

B grubu reçeteler içinsarı renkli

C grubu sıralı dağıtım reçeteleri içinkırmızı renkli

Kan ürünü reçeteler içinTuruncu renkli

Yurtdışı reçeteler içinlacivertrenkli-Almanya Yurtdışı reçeteleri içinyeşil renkli

Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacakpoşet yapıştırılmayacak.Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formlarıA4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI KESMEYİNİZ)

E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

11-15 Temmuz 2016tarihleri arasında yapılacaktır.

Önemli Not:Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz.Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

KAN ÜRÜNÜ REÇETE TESLİM GÜNLERİ (poşet rengi turuncu olmuştur)

01-11 Temmuz 2016 Aynı gün16:30 da gönderilecektir

18-19 Temmuz 2016 Aynı gün16:30 da gönderilecektir.

01-20 Temmuz 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT:20 Temmuz Çarşamba günü SON TESLİM TARİHİ OLUPSAAT13:00' DEREÇETELER ARACA YÜKLENECEKTİR.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığındanmeslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4-Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

Vergi Dairesi:Çankaya

Vergi Numarası:7750409379