DERYA 3611734
 DENİZLİ 2635195
 DOST 2424244
 HASİBE KARTOĞLAN 3777374

AĞUSTOS 2016 REÇETE TESLİM GÜNLERİ (SON GÜN 11 AĞUSTOS PERŞEMBE SAAT 13:00)

•  A grubu reçeteler için beyaz renkli

•  B grubu reçeteler için sarı renkli

•  C grubu sıralı dağıtım reçeteleri için kırmızı renkli

•  Kan ürünü reçeteler için
Turuncu renkli

•  Yurtdışı reçeteler için lacivert renkli-Almanya Yurtdışı reçeteleri için yeşil renkli

•  Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

•  Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI KESMEYİNİZ)

•  E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

•  Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Önemli Not: Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

KAN ÜRÜNÜ REÇETE TESLİM GÜNLERİ (poşet rengi turuncu olmuştur)

01-08 AĞUSTOS 2016  tarihleri arasında yapılacaktır.

•  01-02 AĞUSTOS  2016  Aynı gün 16:30 da gönderilecektir

•  15-16 AĞUSTOS  2016 Aynı gün 16:30 da gönderilecektir.

Geçici Koruma Kanunu Kapsamında Olan Yabancılar reçete teslim tarihi 01-11 AĞUSTOS tarihleri arasında olup, reçeteler kırmızı sgk poşeti içine konulacaktır.

01-11 AĞUSTOS 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT: 11 AĞUSTOS PERŞEMBE  günü SON TESLİM TARİHİ OLUP SAAT 13:00' DE REÇETELER ARACA YÜKLENECEKTİR.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4- Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

Vergi Dairesi: Çankaya

Vergi Numarası: 7750409379