DERYA 3611734
 DOST 2424244
 HASİBE KARTOĞLAN 3777374

EYLÜL 2016 REÇETE TESLİM GÜNLERİ SON GÜN 20 EYLÜL SALI

•  A grubu reçeteler için beyaz renkli

•  B grubu reçeteler için sarı renkli

•  C grubu sıralı dağıtım reçeteleri için kırmızı renkli

•  Kan ürünü reçeteler için
Turuncu renkli

•  Yurtdışı reçeteler için lacivert renkli-Almanya Yurtdışı reçeteleri için yeşil renkli

•  Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI KESMEYİNİZ)

•  E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

•  Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Önemli Not: Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

01-09 EYLÜL 2016  tarihleri arasında yapılacaktır.

KAN ÜRÜNÜ REÇETE TESLİM GÜNLERİ (poşet rengi turuncu olmuştur)

•  01-02 EYLÜL  2016  Aynı gün 16:30 da gönderilecektir

•  19-20 EYLÜL  2016 Aynı gün 16:30 da gönderilecektir.

Geçici Koruma Kanunu Kapsamında Olan Yabancılar reçete teslim tarihi 01-09 EYLÜL tarihleri arasında olup, reçeteler kırmızı SGK poşeti içine konulacaktır.

01-20 EYLÜL 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT: 20 EYLÜL SALI  günü SON TESLİM TARİHİ
OLUP SAAT 13:00' DE REÇETELER ARACA YÜKLENECEKTİR.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4- Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

Vergi Dairesi: Çankaya
Vergi Numarası: 7750409379