GÜNCELLENMİŞTİR! KASIM 2016 REÇETE TESLİM GÜNLERİ 1 GÜN UZATILMIŞTIR.(SON GÜN 10 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ)

•A grubu reçeteler içinbeyaz renkli

•B grubu reçeteler içinsarı renkli

•C grubu sıralı dağıtım reçeteleri içinkırmızı renkli

•Kan ürünü reçeteler için
Turuncu renkli

•Yurtdışı reçeteler içinlacivertrenkli-Almanya Yurtdışı reçeteleri içinyeşil renkli

Geçici Koruma Kanunu Kapsamında Olan Yabancılar reçete teslim tarihi 01-10 Kasım 2016 tarihleri arasında olup, reçeteler kırmızı SGK poşeti içine konulacaktır.Her fatura ayrı poşete konulması gerekmektedir.

Suriyeli hastalar için Fatura Başlığı“Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905” şeklinde faturalandırılacaktır.

•Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

•Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacakpoşet yapıştırılmayacak.Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formlarıA4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI KESMEYİNİZ)

•E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

•Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Not: Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz.Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

01-10 Kasım 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT:10 KASIM PERŞEMBE günü SON TESLİM TARİHİ

01-07 Kasım 2016tarihleri arasında yapılacaktır.

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ

01-02 Kasım 2016 Aynı gün16:30 da gönderilecektir

•15-16 Kasım 2016 Aynı gün16:30 da gönderilecektir.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığındanmeslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4-Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

Vergi Dairesi:Çankaya
Vergi Numarası:7750409379