PAMUKKALE AKTÜRK 3613375
 ERDEM 2614560
 KABAYUKA 2422529
 İLKE 3776669

GÜNCELLENMİŞTİR! KASIM 2016 REÇETE TESLİM GÜNLERİ 1 GÜN UZATILMIŞTIR.(SON GÜN 10 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ)

•  A grubu reçeteler için beyaz renkli

•  B grubu reçeteler için sarı renkli

•  C grubu sıralı dağıtım reçeteleri için kırmızı renkli

•  Kan ürünü reçeteler için
Turuncu renkli

•  Yurtdışı reçeteler için lacivert renkli-Almanya Yurtdışı reçeteleri için yeşil renkli

Geçici Koruma Kanunu Kapsamında Olan Yabancılar reçete teslim tarihi 01-10 Kasım 2016 tarihleri arasında olup, reçeteler kırmızı SGK poşeti içine konulacaktır.Her fatura ayrı poşete konulması gerekmektedir.

Suriyeli hastalar için Fatura Başlığı “Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905”  şeklinde faturalandırılacaktır.

•  Reçeteler klasörlere konulmayarak yukarıda gruplarına göre fermuarlı poşetlere lastikleyerek konulacaktır. (klasöre kesinlikle takılmayacak)

•  Özet bilgi formu dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI KESMEYİNİZ)

•  E-reçetelerde reçete ekinde eklenmesi gereken karekod, rapor vb dışında çıktı konulmaması.

•  Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Not: Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

01-10 Kasım 2016 tarihleri arasında

ÖNEMLİ NOT: 10 KASIM PERŞEMBE  günü SON TESLİM TARİHİ

01-07 Kasım 2016  tarihleri arasında yapılacaktır.

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ

•  01-02 Kasım  2016  Aynı gün 16:30 da gönderilecektir

• 15-16 Kasım  2016 Aynı gün 16:30 da gönderilecektir.

2-Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

4- Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır.

Vergi Dairesi: Çankaya
Vergi Numarası: 7750409379