PAMUKKALE AKTÜRK 3613375
 ERDEM 2614560
 KABAYUKA 2422529
 İLKE 3776669

Güncellenmiştir ! ARALIK 2016 REÇETE TESLİM TARİHLERİ (SON GÜN 13 ARALIK SALI SAAT 13:00)

01-09 Aralık 2016  tarihleri arasında yapılacaktır.

01-13 Aralık 2016 tarihleri arasında teslim alınacaktır (13 Aralık Salı günü son teslim tarihi olup saat 13:00 reçeteler araca yüklenecektir.)

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ

•  01-02 Aralık  2016  Aynı gün 16:00 da gönderilecektir

•  15-16 Aralık  2016 Aynı gün 16:00 da gönderilecektir.

GEÇİCİ KORUMA KANUNU KAPSAMINDA OLAN YABANCILAR(SURİYELİ)

01 Aralık 09 Aralık 2016 tarihleri arası  (son teslim 09 Aralık Cuma günü saat 13:00)

SGK FATURA BİLGİSİ:

Vergi Dairesi: Çankaya
Vergi Numarası: 7750409379

SURİYELİ HASTALAR İÇİN FATURA BİLGİSİ:

Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905

POŞET RENKLERİ (lütfen poşet renklerine dikkat ediniz)

Ø  A Grubu reçeteler için BEYAZ renkli

Ø  B Grubu reçeteler için SARI renkli

Ø  C Grubu reçeteler için KIRMIZI renkli

Ø  Kan Ürünü reçeteler için TURUNCU renkli

Ø  Yurt Dışı Manuel reçeteler için LACİVERT renkli

Ø  Yurt Dışı Almanya reçeteler için YEŞİL renkli

Ø  Suriye Reçeteleri için KIRMIZI KUTU

Ø  Odamızdan temin edilecek fermuarlı poşetlere konulması gerekmektedir.

Ø   SGK C Grubu reçeteleri ve yurt dışı reçeteleri mutlaka oda onaylı olacaktır.

Ø  Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

Ø  Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

Ø  Onayı yapılacak e-reçete ise sistemden çıktı alınacaktır.(Kotası veya sırası dolan eczaneler istedikleri takdirde yukarıda belirtilen reçete onay tarihlerini beklemeden odamızdan randevu alarak reçetelerini onaylatabilirler.)

Ø  Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka Medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır. Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Ø  E-reçete türünde olan reçeteler için herhangi bir çıktıya gerek yoktur. Karekodu olmayanlar, eski raporu olan vs. olan e-reçetelerde mutlaka küpür, rapor vs. eklenecektir.

Ø  Özet bilgi formu (1 ADET) dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI LÜTFEN KESMEYİNİZ)

Haber okuma sayısı: 2116