Güncellenmiştir ! ARALIK 2016 REÇETE TESLİM TARİHLERİ (SON GÜN 13 ARALIK SALI SAAT 13:00)

01-09 Aralık 2016tarihleri arasında yapılacaktır.

01-13 Aralık 2016 tarihleri arasında teslim alınacaktır (13 Aralık Salı günü son teslim tarihi olup saat 13:00 reçeteler araca yüklenecektir.)

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ

01-02 Aralık 2016 Aynı gün16:00 da gönderilecektir

•15-16 Aralık 2016 Aynı gün16:00 da gönderilecektir.

GEÇİCİ KORUMA KANUNU KAPSAMINDA OLAN YABANCILAR(SURİYELİ)

01 Aralık 09 Aralık 2016 tarihleri arası (son teslim 09 Aralık Cuma günü saat 13:00)

SGK FATURA BİLGİSİ:

Vergi Dairesi:Çankaya
Vergi Numarası:7750409379

SURİYELİ HASTALAR İÇİN FATURA BİLGİSİ:

Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905

POŞET RENKLERİ (lütfen poşet renklerine dikkat ediniz)

Ø A Grubu reçeteler için BEYAZ renkli

Ø B Grubu reçeteler için SARI renkli

Ø C Grubu reçeteler için KIRMIZI renkli

Ø Kan Ürünü reçeteler için TURUNCU renkli

Ø Yurt Dışı Manuel reçeteler için LACİVERT renkli

Ø Yurt Dışı Almanya reçeteler için YEŞİL renkli

Ø Suriye Reçeteleri için KIRMIZI KUTU

Ø Odamızdan temin edilecek fermuarlı poşetlere konulması gerekmektedir.

Ø SGK C Grubu reçeteleri ve yurt dışı reçeteleri mutlaka oda onaylı olacaktır.

Ø Reçete onayları randevuyla yapıldığındanmeslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

Ø Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz.Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

Ø Onayı yapılacak e-reçete ise sistemden çıktı alınacaktır.(Kotası veya sırası dolan eczaneler istedikleri takdirde yukarıda belirtilen reçete onay tarihlerini beklemeden odamızdan randevu alarak reçetelerini onaylatabilirler.)

Ø Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka Medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır. Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Ø E-reçete türünde olan reçeteler için herhangi bir çıktıya gerek yoktur. Karekodu olmayanlar, eski raporu olan vs. olan e-reçetelerde mutlaka küpür, rapor vs. eklenecektir.

Ø Özet bilgi formu (1 ADET) dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacakpoşet yapıştırılmayacak.Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formlarıA4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI LÜTFEN KESMEYİNİZ)