DERYA 3611734
 DOST 2424244
 HASİBE KARTOĞLAN 3777374

14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Kutsal hekimlik mesleğini icra ederken her koşulda insan sağlığını önceleyen, mesleklerini büyük bir özveriyle gerçekleştiren tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dayanışma duygularımızla kutluyoruz.

İnsan sağlığını koruyarak mesleğini icra etmeye çalışan sağlık profesyonelleri olarak bizler, bu ülkede yaşayan her vatandaşın en önemli insan hakkının sağlık hakkı olduğu bilinci ile hareket ediyoruz.

Herkes için sağlık düşüncesiyle çalışan eczacılar, hekimler, hemşireler ve tüm sağlık çalışanları olarak şiddetin olmadığı güvenli gelecek talebimizi bugün de yineliyoruz. 14 Mart Tıp Bayramı’nın sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin son bulacağı günlerin müjdecisi olmasını diliyoruz.

Birlikte ve yan yana durarak, daha nice 14 Martları ve 14 Mayısları birlikte omuz omuza, bir bayram havasında kutlamaya devam edeceğiz.

Bizler her zaman olduğu gibi, tüm sağlık çalışanları ile çok ses, tek yürek olmaya devam edeceğimiz, tüm sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek için dayanışma içerisinde olacağımızı ifade ediyor, tüm hekim dostlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını bir kez daha kutluyoruz.

Haber okuma sayısı: 188