NİSAN 2017 REÇETE TESLİM TARİHLERİ SON GÜN 12 NİSAN 2017 ÇARŞAMBA SAAT 13:00

03-05-06-07-10- Nisan 2017tarihleri arasında yapılacaktır.

03-12 Nisan 2017 tarihleri arasında teslim alınacaktır(12 NİSAN 2017 ÇARŞAMBA günü son teslim tarihi olupsaat 13:00'te reçeteler araca yüklenecektir.)

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ

03-04 Nisan 2017 Aynı gün16:00 da gönderilecektir

•17-18 Nisan 2017 Aynı gün16:00 da gönderilecektir.

SGK FATURA BİLGİSİ:

Vergi Dairesi:Çankaya
Vergi Numarası:7750409379

POŞET RENKLERİ(lütfen poşet renklerine dikkat ediniz)

ØA Grubu reçeteler içinBEYAZrenkli

ØB Grubu reçeteler içinSARIrenkli

ØC Grubu reçeteler içinKIRMIZIrenkli

ØKan Ürünü reçeteler içinTURUNCUrenkli

ØYurt Dışı Manuel reçeteler içinLACİVERTrenkli

ØYurt Dışı Almanya reçeteler içinYEŞİLrenkli

ØSuriye Reçeteleri içinKIRMIZI KUTU

ØOdamızdan temin edilecek fermuarlı poşetlere konulması gerekmektedir.

ØSGK C Grubu reçeteleri ve yurt dışı reçeteleri mutlaka oda onaylı olacaktır.

ØReçete onayları randevuyla yapıldığındanmeslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

ØReçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz.Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

ØOnayı yapılacak e-reçete ise sistemden çıktı alınacaktır.(Kotası veya sırası dolan eczaneler istedikleri takdirde yukarıda belirtilen reçete onay tarihlerini beklemeden odamızdan randevu alarak reçetelerini onaylatabilirler.)

ØManuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka Medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır. Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

ØE-reçete türünde olan reçeteler için herhangi bir çıktıya gerek yoktur. Karekodu olmayanlar, eski raporu olan vs. olan e-reçetelerde mutlaka küpür, rapor vs. eklenecektir.

ØÖzet bilgi formu(1 ADET)dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacakpoşet yapıştırılmayacak.Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formlarıA4 kâğıdı olacak( KAĞITLARI LÜTFEN KESMEYİNİZ)

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALAR İÇİN FATURA BİLGİSİ:

Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALAR İÇİN REÇETE TESLİM ADRESİ:

Faturaların gönderileceği adres ve iletişim bilgileri:

Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi

Mamak Caddesi No:213/C ( Mamak Belediye Binası Yanı) MAMAK / ANKARA

Tel: (312)368 29 89

Fax: (312)368 29 90

Mail:ertugrulgazissgm@sgk.gov.tr

NOT:GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALARA AİT REÇETELER KARGOYA VERİLECEK OLUP ODAMIZCA TOPLANMAYACAKTIR.