Merkez Nöbetçiler

ERCAN 2421234

Pamukkale

40. Dönem Merkez Heyeti 5. Başkanlar Danışma Kurulu Ankara’da Gerçekleştirildi

40. Dönem Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti 5 inci Başkanlar Danışma Kurulu, TEB Merkez Heyeti, Denetleme Kurulu ve Bölge Eczacı Odalarımızın başkan ve yöneticilerinin katılımıyla 13 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantının gündemi, IMS Health firmasının veri toplama girişimleri, Alliance Healthcare firmasının “Alphega Eczane” ve diğer bazı “danışmanlık / koçluk” firmalarının farklı isimlerle yürüttüğü çalışmalar ile SGK Protokol revizyon süreci idi.

5 inci Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı, TEB Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak’ın ülke ve dünya genelinde yaşanan önemli gelişmeler ile toplantı gündeminde olan konu başlıkları hakkındaki konuşması ile başladı. Toplantı TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman ÜNEY’in gündem başlıkları hakkında yapmış olduğu kapsamlı sunum ile devam etti.

Yaklaşık 7 saat süren toplantıda, toplantıya yoğun katılım gösteren Bölge Eczacı Odası Başkan ve yöneticileri, gündem başlıkları hakkında görüş ve önerilerini paylaştılar. Toplantı sonucunda, gündemde yer alan konu başlıkları hakkında bir sonuç bildirgesi yayınlanmasına karar verildi.

Haber okuma sayısı: 81