HAZİRAN 2017 REÇETE TESLİM TARİHLERİ SON GÜN 13 HAZİRAN SALI SAAT 13:00

01-02-05-07-09-09-12 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
Lütfen randevu alınız. Sabah onay yapılmamaktadır.

01-13 Haziran 2017 tarihleri arasında teslim alınacaktır(13 HAZİRAN 2017 SALI günü son teslim tarihi olup saat 13:00'te reçeteler araca yüklenecektir.)

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ

01-02 Haziran 2017 Aynı gün16:00 da gönderilecektir

•15-16 Haziran 2017 Aynı gün16:00 da gönderilecektir.

SGK FATURA BİLGİSİ:

Vergi Dairesi:Çankaya
Vergi Numarası:7750409379

POŞET RENKLERİ(lütfen poşet renklerine dikkat ediniz)

A Grubu reçeteler içinBEYAZrenkli

B Grubu reçeteler içinSARIrenkli

C Grubu reçeteler içinKIRMIZIrenkli

Kan Ürünü reçeteler içinTURUNCUrenkli

Yurt Dışı Manuel reçeteler içinLACİVERTrenkli

Yurt Dışı Almanya reçeteler içinYEŞİLrenkli

Suriye Reçeteleri içinKIRMIZI KUTU

SGK C Grubu reçeteleri ve yurt dışı reçeteleri mutlaka oda onaylı olacaktır.

Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir. Sabah onay yapılmamaktadır.

Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz.Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

Onayı yapılacak e-reçete ise sistemden çıktı alınacaktır.(Kotası veya sırası dolan eczaneler istedikleri takdirde yukarıda belirtilen reçete onay tarihlerini beklemeden odamızdan randevu alarak reçetelerini onaylatabilirler.)

Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka Medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır. Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

E-reçete türünde olan reçeteler için herhangi bir çıktıya gerek yoktur. Karekodu olmayanlar, eski raporu olan vs. olan e-reçetelerde mutlaka küpür, rapor vs. eklenecektir.

Özet bilgi formu(1 ADET)dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formlarıA4 kâğıdı olacak( KAĞITLARI LÜTFEN KESMEYİNİZ)

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALAR İÇİN FATURA BİLGİSİ:

Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALAR İÇİN REÇETE TESLİM ADRESİ:

Faturaların gönderileceği adres ve iletişim bilgileri:

Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi

Mamak Caddesi No:213/C ( Mamak Belediye Binası Yanı) MAMAK / ANKARA

Tel: (312)368 29 89

Fax: (312)368 29 90

Mail:ertugrulgazissgm@sgk.gov.tr

NOT:GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALARA AİT REÇETELER KARGOYA VERİLECEK OLUP ODAMIZCA TOPLANMAYACAKTIR.