SMART ECZANE EĞİTİMİ. (ŞİİR OTEL 09.00-18.00 SAATLERİ ARASINDA)

Eczaneler değişiyor, toplum sağlığı gelişiyor"

Sevgili meslektaşlarımız,

Teknolojinin gÜn geçtikçe ilerlemesi ile beraber, toplumun ihtiyaçlarının da buna paralel olarak değişmekte olduğunu hepimiz görÜyoruz. Bizim mesleğimizle ilgili olarak da bu değişime paralel olarak önemli bir sağlık hizmeti sunucusu olan eczanelerden, toplumun talebi de gÜnbegÜn değişmekte. Bu değişime ayak uyduramayan eczanelerimizin uzun vadede ayakta durmakta zorlanacağı öngörÜlÜyor.

Bu talebi karşılamaya yönelik olarak ve mesleğimizi eski saygınlığına veya bunun da ötesine taşımak için, aynı zamanda sunduğumuz hizmetin kalitesine göre devletin sağlık hizmeti satın alan kurumlarından meslek hakkımızı talep edebilmek için başlatılan "Smart Eczane projesi", projenin ilerlemesi ve genişlemesiyle önce "Smart Eczane Programı" şimdi ise "Rehber Eczanem Programı" adını aldı.

Daha önce Denizli' de verilen,

SÜrekli Mesleki Gelişim(SMG) ve Astım-KOAH modÜlÜne ek olarak, Diyabet modÜlÜmÜz de geldi.

SMG ve Astım-KOAH eğitimi yeri talebe göre değerlendirilecek olup, Kasım ayının 2. Hafta sonunda,

Diyabet eğitimimizi de 25 Kasım 2017 tarihinde yapmayı planlamaktayız.

Teb, SMG ve Astım-Koah eğitimlerini almayan eczacılarımıza, Diyabet eğitimini vermememizi tavsiye etmiştir.

Bu bağlamda, değişimden geri kalmamak adına ve programın öncÜ eczaneleri olarak katılımınızı rica ediyoruz. Katılmak isteyen meslektaşlarımızın 06 Kasım 2017 Pazartesi mesai bitimine kadar, odamızdan Ömer Varlıoğlu'na isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

"Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir"