KASIM 2017 REÇETE TESLİM TARİHLERİ (SON GÜN 13 KASIM PAZARTESİ SAAT 13:00)

REÇETE ONAY TARİHLERİ 01-02-03-06-08 KASIM 2017 tarihlerinde yapılacaktır. LÜtfen randevu alınız. Sabah onay yapılmamaktadır.

SGK REÇETELERİ VE TIBBİ MALZEME FATURALARININ TESLİM GÜNLERİ

01-13 KASIM 2017 tarihleri arasında teslim alınacaktır(13 KASIM Pazartesi gÜnÜ son teslim tarihi olup saat 13:00'te reçeteler araca yÜklenecektir.)

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ •01-02 Kasım 2017 Aynı gÜn16:00 da gönderilecektir •15-16 Kasım 2017 Aynı gÜn16:00 da gönderilecektir.

TIBBİ MALZEME FATURALARININ HAZIRLANMASI: https://medsahis.sgk.gov.tr/sahis/pages/login.jspadresinden dönem sonlandırma için Odamız aracılığıyla dağıtılan şifreniz ile sisteme giriş yapınız.

(Kullanıcı Adınız Eczacı T.C. Numarasıdır.)

I.GRUP- TIBBİ MALZEME REÇETELERİ

II. GRUP- HASTA ALT BEZİ REÇETELERİ (Örnekleme yöntemine tabi reçeteleri)

III. GRUP- HAZIR ORTEZ/PROTEZ REÇETELERİ, 3 gruba ait faturalar ve ek belgeler ayrı ayrıA4 boyutundaki sarı zarflara konulacak ve her zarfın ÜstÜne hangi grup olduğu yazılarak 2’şer adet özet bilgi formu eklenecektir.

İlaç faturalarında da kullanılan ve aşağıda belirtilen fatura başlığı ve vergi numaraları kullanılacaktır.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE ANKARA Vergi Dairesi: ÇANKAYA Vergi No:7750409379 SGK FATURA BİLGİSİ: T.C. Sosyal GÜvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel MÜdÜrlÜğÜ ANKARA Vergi Dairesi: Çankaya Vergi Numarası:7750409379

POŞET RENKLERİ(lÜtfen poşet renklerine dikkat ediniz) A Grubu reçeteler için BEYAZ renkli B Grubu reçeteler için SARI renkli C Grubu reçeteler için KIRMIZI renkli Kan ÜrÜnÜ reçeteler için TURUNCU renkli Yurt Dışı reçeteler için YEŞİL renkli Suriye Reçeteleri içinKIRMIZI KUTU Odamızdan temin edilecek fermuarlı poşetlere konulması gerekmektedir.

Önemli Notlar: SGK C Grubu reçeteleri ve yurt dışı reçeteleri mutlaka oda onaylı olacaktır. Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir. Sabah onay yapılmamaktadır. Reçete onayı için lÜtfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler) Onayı yapılacak e-reçete ise sistemden çıktı alınacaktır.(Kotası veya sırası dolan eczaneler istedikleri takdirde yukarıda belirtilen reçete onay tarihlerini beklemeden odamızdan randevu alarak reçetelerini onaylatabilirler.)

Manuel reçetelerin sağ Üst köşesine mutlaka Medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır. Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir. E-reçete tÜrÜnde olan reçeteler için herhangi bir çıktıya gerek yoktur. Karekodu olmayanlar, eski raporu olan vs. olan e-reçetelerde mutlaka kÜpÜr, rapor vs. eklenecektir. Özet bilgi formu(1 ADET)dışarıdan görÜnecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görÜnecek şekilde olacak. Özet bilgi formlarıA4 kâğıdı olacak( KAĞITLARI LÜTFEN KESMEYİNİZ)

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALAR İÇİN FATURA BİLGİSİ: Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum MÜdÜrlÜğÜ Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALAR İÇİN REÇETE TESLİM ADRESİ: Faturaların gönderileceği adres ve iletişim bilgileri: Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal GÜvenlik Merkezi Mamak Caddesi No:213/C ( Mamak Belediye Binası Yanı) MAMAK / ANKARA Tel: (312)368 29 89 Fax: (312)368 29 90 Mail:ertugrulgazissgm@sgk.gov.tr

NOT:GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALARA AİT REÇETELER KARGOYA VERİLECEK OLUP ODAMIZCA TOPLANMAYACAKTIR.