2018 YILI ECZACILIK BALOSU REZERVASYON SAYFASI.

1-12 Mayıs 2018Cumartesi günü Colossae Otel’de Eczacılık Balosu yapılacaktır. Katılım için lütfen rezervasyon yaptırınız.
2- Rezervasyon süresi10.05.2018 Perşembegünü mesai bitimine kadardır. Bu süreden sonra rezervasyon yapılmayacaktır.
3- Eczacı kendisi ve bir misafiri ücretsiz olup 3. kişilere 100 TL. Karşılığında davetiye temin edilebilir.

4- Balo rezervasyonları için lütfen odamız personeli Çiğdem DEMİRAĞ’a isimlerinizi yazdırınız. (Çocuk için lütfen bilgi veriniz)

6- Otelde konaklamak isteyen meslektaşlarımızColossae Otel 271 41 56numaralı telefonu aramaları gerekmektedir.

Önemli Not:
1-Rezervasyonlarınızı yaparken birlikte oturmak istediklerinizle lütfen önceden irtibata geçiniz ve rezervasyonlarınızı ona göre yaptırınız.

Masa Planı