ARALIK 2018 REÇETE TESLİM TARİHLERİ SON GÜN 13 ARALIK PERŞEMBE SAAT 14:00

Önemli not: Bazı eczanelerin elden verilen bilgisayardan doldurulan dilekçeye döküm numarası yerine fatura numarası yazdığı ve bazı eczanelerin isepoşet renklerini karıştırdığı görülmüştür. Bunun sonucunda SGK kurumunda teslimde ve ödemelerde sorun yaşanmıştır. Poşetleri ve dilekçeyi hazırlarken daha dikkatli olunmasını rica ederiz. MEDİKAL REÇETE POŞET CEPLERİNE 2 ADET DİLEKÇE KONULACAK!

SGK Reçete tesliminde kurumca değişiklik olmuştur buna göre;

Aşağıda sunulan reçete teslim formundan1 adet bilgisayardan doldurulup çıkartılarak (EL YAZISI İLE DEĞİL!!!)teslim edeceğiniz reçete gruplarına ait bilgiler doldurulacak ve arkasına yine birer adet özet bilgi formları eklenerek elden teslim edilecektir. Yani 1 adet dilekçe altında her gruba ait (medikalde dahil) özet bilgi formu eklenecek Ayrıca reçete poşetlerinin ön ceplerine önceden olduğu gibi özet bilgi formlarından birer adet konulmaya devam edilecektir. MEDİKAL POŞETİNİN CEBİNE 2 ADET DİLEKÇE KONULACAKTIR.

Reçete Teslim Formu içintıklayınız…

03-13 ARALIK 2018 tarihleri arasında teslim alınacaktır

(13Aralık Perşembe son teslim tarihi olup saat 14.00’te reçeteler araca yüklenecektir.)

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ

03-04 Aralık 2018 Aynı gün16:00 da gönderilecektir
•17-18 Aralık 2018 Aynı gün16:00 da gönderilecektir

03-05-06-07-10 Aralık tarihlerinde yapılacaktır.

• ONAY LİSTELERİNİ 1 ER ADET ÇIKARINIZ
  • Lütfen randevu alınız. Sabah ve reçete teslimin son günü onay yapılmamaktadır.

TIBBİ MALZEME FATURALARININ HAZIRLANMASI:

https://medsahis.sgk.gov.tr/sahis/pages/login.jspadresinden dönem sonlandırma için Odamız aracılığıyla dağıtılan şifreniz ile sisteme giriş yapınız.

(Kullanıcı Adınız Eczacı T.C. Numarasıdır.)

I.GRUP- TIBBİ MALZEME REÇETELERİ

II. GRUP- HASTA ALT BEZİ REÇETELERİ (Örnekleme yöntemine tabi reçeteleri)

III. GRUP- HAZIR ORTEZ/PROTEZ REÇETELERİ,

3 gruba ait faturalar ve ek belgeler ayrı ayrı LACİVERT poşetlere konulacak ve 2’şer adet dilekçe cep kısmına konacaktır.

SGK FATURA BİLGİSİ:

Vergi Dairesi: Çankaya
Vergi Numarası:7750409379

POŞET RENKLERİ (lütfen poşet renklerine dikkat ediniz)

A Grubu reçeteler için BEYAZ renkli

B Grubu reçeteler için SARI renkli

C Grubu reçeteler için KIRMIZI renkli

Kan Ürünü reçeteler için TURUNCU ve PEMBE renkli

Tüm Yurt Dışı reçeteler içinayrı ayrı her fatura içinYEŞİL renkli

Medikal reçeteler için LACİVERT renkli poşet

Suriye Reçeteleri için KIRMIZI KUTU

• SGK C Grubu reçeteleri ve yurt dışı reçeteleri mutlaka oda onaylı olacaktır.
  • Reçete onayı için lütfen listelerden 1 adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır.
  • Onayı yapılacak e-reçete ise sistemden çıktı alınacaktır.
  • Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka Medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır. Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.
  • E-reçete türünde olan reçeteler için herhangi bir çıktıya gerek yoktur. Karekodu olmayanlar, eski raporu olan vs. olan e-reçetelerde mutlaka küpür, rapor vs. eklenecektir.

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALAR İÇİN FATURA BİLGİSİ:

Denizli Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü

Saraylar Vd. 2920624702 Vergi Numarası

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİSURİYELİ HASTALAR İÇİN REÇETE TESLİM ADRESİ:

Faturaların gönderileceği adres ve iletişim bilgileri:

Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi

Mamak Caddesi No:213/C ( Mamak Belediye Binası Yanı) MAMAK / ANKARA

Tel: (312)368 29 89

Fax: (312)368 29 90

Mail: ertugrulgazissgm@sgk.gov.tr

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ SURİYELİ HASTALARA AİT REÇETELER KARGOYA VERİLECEK OLUP ODAMIZCA TOPLANMAYACAKTIR.