Hâkimler ve Savcılar Kurulu Meslek Mensupları ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol İmzalandı.

2797 sayılı Yargıtay Kanununun 64. maddesine eklenen "Yargıtay Birinci Başkanı, Başkanvekilleri, Daire Başkanları ve Üyeleri ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ve Yargıtay

Cumhuriyet Başsavcı vekili ile bunların Emeklileri ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerinin sağlık giderleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyelerinin tabi oldukları hükümler ve esaslar çerçevesinde ödenir " hükmüne istinaden, Hakimler ve Savcılar Kurulu ile Birliğimiz arasında "Hâkimler ve Savcılar Kurulu Meslek Mensupları ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol" imzalanmıştır.

İlgi sözleşmeyi yapmak isteyen meslektaşlarımızın 8 Ocak 2019 Salı mesai bitimine kadar isimlerini odamıza yazdırmaları rica olunur. (sözleşme bedeli 50 TL’dir.)