MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE..!

Değerli meslektaşlarımız,
Denizli Eczacı Odası geçmişi ve gelenekleri olan saygın bir kurumdur. Bizler her zaman mesleğimize katkıda bulunmaya ve mesleğimizi geliştirmeye çalıştık, İşimizi yaparken kişilere göre davranmadık ve işimize siyaseti bulaştırmadık. Çünkü büyüklerimizden öyle gördük.
Her zaman ve her platformda eczacıyı önceledik. Taraf tutmamız gerektiğinde de hep eczacıdan yana olduk.
Tüm bunları yaparken de maalesef iyi bir takım olamadık. Bu konuda ben dahil hepimizin de hataları olmuştur. Hatalar insanlara mahsustur.
Bizim kendi aramızda yaşadığımız sorunlar yeni değildir. Bu sorunlarımızı çözmekle ilgili çok uğraştık fakat ne yazık ki bu konuda başarılı olamadık. Keşke böyle olmasaydı ama oldu.
Bugüne kadar beraber çalıştığımız arkadaşlara teşekkür ediyorum. Buradan kişisel söylemlerde bulunmak ve kişileri suçlamak istemiyorum , kişilere yönelik herhangi bir söylemim de olmayacak, biliyorum ki herkes elinden gelen gayreti gösterdi fakat sonuç değişmedi. Bunun için son derece üzgünüm.
Son söz olarak,
Bizim kutsalımız Denizli Eczacı Odasıdır ve öyle kalacaktır.
Düne kadar sizlere nasıl hizmet ettiysek, bundan sonra da daha nitelikli ve daha güzel hizmet sunmaya devam edeceğiz.
Saygılarımla.