(GÜNLÜ) MİADI GEÇMİŞ İLAÇLARIN ODAMIZCA TOPLANMASI HAKKINDA.

26-27-28-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında saat 09.30 – 17.00 saatleri arasında üyemiz eczanelerin elinde bulunan (YEŞİL VE KIRMIZI REÇETEYE TABİ İLAÇLAR HARİÇ) miadı geçmiş ilaçlarınız toplanacaktır. İlaçların toplanmasıyla ilgili meslektaşlarımızın aşağıda belirtilen hususları dikkate almalarını rica ederiz.

Önemli Notlar:

1. Miadı geçen ilaçlar 26-27-28-29 Ağustos 2019 tarihlerinde ve 09.30 – 17.00 saatleri arasında Eski Oda Binamızın önüne getirilmesi gerekmektedir. (Yeşilköy Caddesi Aynur Apt. No:7/1 M.Efendi-Denizli)
  2. Miadı geçen ilaçlar depoya indirileceğinden eski oda binamızın önüne gelince lütfen oda personelimiz Servet KÖK’ü arayınız. (0 536 438 32 66)
  3. Miadı geçen ilaçların imhası firmalarca ağırlık bazında yapıldığından lütfen şuruplar dışındaki ilaçlarınızı kutu ve prospektüslerini çıkartıp sadece blister, ampul vs. dağılmayacak şekilde üzerinde eczane isminin yazılı olacağı sağlam poşetlere koyunuz.
  4. Miadı geçen şuruplar kırılmayacak şekilde üzerinde eczane isminin yazılı olacağı kolilere konulabilir.
  5. Miadı geçmiş ilaç tesliminde ekte sunulan üst yazı ve eczane sistemlerinden alınan liste veya sistemden alamıyorsanız yine ekte sunulan imha ilaç listesi formundan 2 şer adet çıkartarak (doldurulması gereken yerleri var) ilaçlarla birlikte odamıza teslim ediniz.

Teslim Üst Yazı

İlaç Listesi Formu