Anlaşmalı Kurumlar

MESLEKTAŞLARIMIZA ÖZEL...!

Sayın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeleri; Mapfre Sigorta Denizli Bölge Müdürlüğü Sigorta Danışmanı olarak, Siz Değerli Eczacı Odası Üyeleri ve Çalışanları için, avantajlı Sigorta Ürün paketlerini sunmaktan mutluluk duyarız. Bireysel Sağlık Sigortalarında prim üzerinden %7 hediye çeki Tamamlayıcı Sağlık Sigortası prim üzerinden %7 hediye çeki Konut Paket Sigortası primi üzerinden %10’a varan indirim Kasko poliçesi primi üzerinden %5 hediye çeki Şirketimizden poliçe tanzim eden Kıymetli Üyelerimize , poli...

ANLAŞMALI KURUMLAR...!

Aşağıda isimleri bulunan hastanelerle protokol imzalanmıştır. Protokoller Denizli Eczacı Odası üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları birinci derece yakınlarının alacakları sağlık hizmetlerini kapsamaktadır. Anlaşmalardan faydalanabilmek için hastane ilk kayıtta eczacı kimliğinin gösterilmesi yeterlidir. Özel Yaylalı Göz Özel Vizyon Göz Özel Akademi Göz Özel Cerrahi Hastanesi Özel Denipol Hastanesi Özel Odak Hastanesi Er-Pa Özel Sağlık Hastanesi Beyaz İnci Diş Dental Rezidans Diş