Oda Duyuruları

09.12.2017 CUMARTESİ SIRALI SİSTEM

(EPO)--ÖZGÜR- ÖZKAN- ÖZNUR- (MOR-TURUNCU)-- DİNÇ- EKİZ- ELVAN-

EDAK ECZA KOOP. HAKKINDA...

Değerli Meslektaşımız; Eczacı odalarının içinden çıkmış olan ve kuruldukları günden bu yana mesleğimize ve meslektaşlarımıza önemli katkılar sağlamış olan eczacı kooperatiflerimiz birlikteliğin güce dönüşmesinin en güzel örneği olup, sermayesi üyeleri ve çalışanlarının olduğu yapılardır. Gerçek sahibi eczacılar olan kooperatiflerimiz eczacılık mesleğinin çok daha iyi koşullarda sürdürülmesinin de teminatıdır. Bilindiği gibi 03 Aralık 2017 Pazar günü kooperatifimiz EDAK’ın olağanüstü genel kurulu yapılmış ve bir sür...

2018 YILI TAKVİMLERİ ODAMIZA GELMİŞTİR.

2018 yılı takvimleri odamıza gelmiştir. Takvimler 50 şerli paketler halinde satışa sunulmuş olup 50 adet takvim KDV dâhil 37,50 TL dir.

DEVREN SATILIK ECZANE.

Denizli Merkez AVM Karşısında demirbaşlarıyla devren satılık eczane Tel 0 533 515 18 78

MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

Üyelerimizin talebi üzerine 2 Aralık 2017 tarihinden itibaren Merkezefendi II nöbet bölgesinin bir bölümünde (Doktorlar Cad. Özel Hastaneler bölgesi,Bayramyeri) cumartesi günleri açık-kapalı uygulamasına başlanacaktır. Uygulamaya iştirak eden meslektaşlarımızın nöbetçi eczane tabelası kullanmamasına, cumartesi gece nöbeti olan meslektaşlarımızın ise kapanış saati olan 18:00 'de nöbetlerine başlamalarını rica ederiz. Nöbet çizelgesi ek dosyadadır.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI.

Çivrilde faaliyet gösteren Çavdaroğlu Eczanesi sahibi Ecz. Ali Rıza ÇAVDAROĞLU'nun ağabeyi Yahya ÇAVDAROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çivril'de toprağa verilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Asmalı Eczanesi sahibi Ecz. Seval ASMALI'nın kayınpederi Hüseyin ASMALI vefat etmiştir. Cenazesi bugün Muğla-Milas Bafa Köyünde toprağa verilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.

ENJEKTABL REÇETELERİ HAKKINDA.

Eczanelere gelen enjektabl reçetelerinin mutlaka bir nüshası (yada yazıcıdan çıktısı) hastaya verilmesi ve ilacın dozuna göre kullanımı (im,iv,sc gibi) kutunun üstüne mutlaka yazılması gerekmektedir.

İP NUMARASI DEĞİŞEN ECZANELERİN DİKKATİNE...

Bazı internet sağlayıcıları sistem güncellemeleri yapmış ve kullanıcıların İP numaralarını değiştirmiştir. Konuyla ilgili olarak İP numarası değişen eczanelerin ekte sunulan dilekçe örneğini doldurup 0 258 265 16 06 numaraya (SGK Denizli)faks çekmeleri ve yazının aslını 1 hafta içerisinde SGK Denizli kurum eczacılarına ulaştırmaları gerekmektedir.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI.

Demiroğlu Eczanesi Sahibi Ecz. Emine KIZILTAŞ'ın ağabeyi Cengiz DEMİROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Ulu Camiden kaldırılmış ve Gümüşler Mezarlığına defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

SİSER İŞİTME CİHAZLARI SAN. TİC. AŞ. Denizli ŞUBESİ İLE PROTOKOL İMZA...

SİSER İŞİTME CİHAZLARI SAN. TİC. AŞ. Denizli ŞUBESİ  İLE PROTOKOL İMZALANMIŞTIR.

Siser İşitme Cihazları San. Tic. A.Ş Denizli Şubesi ile protokol imzalanmıştır. Protokol ekte bilgilerinize sunulmuştur.

YAYLALI GÖZ HASTANESİYLE PROTOKOL İMZALANMIŞTIR.

Yaylalı Göz Hastanesiyle yapmış olduğumuz protokol ekte sunulmuştur.

MEDİKAL REÇETE KARŞILANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR.

Medikal reçeteler karşılanırken ekte sunulan hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

DÜĞÜNE DAVET

Acıpayam Gönül Eczanesi sahibi Ecz. Ümmühan OYMAK'ın oğlunun düğün töreni vardır. Davetiye ekte sunulmuştur.

ECZANE ÇALIŞMA SAATLERİ!

30 Ekim 2017 Pazartesi itibariyle eczane açılış ve kapanış saatleri 08.30-18.00 olarak değişecektir. Eczanelerimizin açılış ve kapanış saatlerine uymaları rica olunur.

SMART ECZANE EĞİTİMİ. (ŞİİR OTEL 09.00-18.00 SAATLERİ ARASINDA)

Eczaneler değişiyor, toplum sağlığı gelişiyor" Sevgili meslektaşlarımız, Teknolojinin gÜn geçtikçe ilerlemesi ile beraber, toplumun ihtiyaçlarının da buna paralel olarak değişmekte olduğunu hepimiz görÜyoruz. Bizim mesleğimizle ilgili olarak da bu değişime paralel olarak önemli bir sağlık hizmeti sunucusu olan eczanelerden, toplumun talebi de gÜnbegÜn değişmekte. Bu değişime ayak uyduramayan eczanelerimizin uzun vadede ayakta durmakta zorlanacağı öngörÜlÜyor. Bu talebi karşılamaya yönelik olarak ve mesleğimizi eski saygınlığına veya bunun da ötesine taşımak için, aynı zamanda sunduğum...

ACİL KAN ARANIYOR...

Pamukkale Üniversitesinde yatmakta olan bir hasta için 0rh + kan aranmaktadır. Kan vermek isteyenlerin 5558095206 aramaları rica olunur.

DEVREN SATILIK ECZANELER...

Denizli Merkez Doktorlar Caddesinde devren satılık eczane tel: 544 924 19 89- / - Sarayköy Merkez ASM Karşısında devren satılık eczane tel: 532 563 07 01 -/- Denizli Merkez ASM yakınında devren satılık eczane tel: 535 216 89 61- 553 443 79 25

DENİZLİ ECZACI ODASIN'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI.

30 Eylül 2017 tarihinde yapılan Genel Kurul ve 01 Ekim 2017 Pazar günü gerçekleşen seçimlerin ardından 04 Ekim 2017 Çarşamba günü Divan Başkanı Ecz. Metin KOCAGÜL nezaretindeki ilk Toplantı gerçekleştirilerek Denizli Eczacı Odası Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun yeni görev dağılımı yapılmıştır. YÖNETİM KURULU BAŞKAN Ecz. Osman ÖZDEMİR GENEL SEKRETER Ecz. Betül Hasibe GÜMELİ SAYMAN Ecz. Elvan GÖKSU ÜYE Ecz. Hasan HAZER ÜYE Ecz. Osman GÜNAY ÜYE Ecz. Öner GÜLMEZ ÜYE Uzm.Ecz. Emrah KIS...

YENİ DÖNEM NÖBETÇİ ECZANE LİSTESİ. (PAMUKKALE III. GRUP GÜNCELLENDİ)

Yeni dönem nöbet listesi ekte sunulmuştur.