Oda Duyuruları

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Serinhisar Bilim Eczanesi sahibi Ecz. Ali KARŞILAYAN'ın annesi Münire KARŞILAYAN vefat etmiştir. Cenaze yarın (14.10.2019) pazartesi günü Serinhisar Çarşı Camiden öğle namazına müteakip kaldırıp Serinhisar Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.

12.10.2019 CUMARTESİ SIRALI SİSTEM

EPO ERDEM - EVREN- EYLÜL MOR-TURUNCU YASEMİN - BAYRAMYERİ- KAYTAN

ODAMIZA TESLİM EDİLEN REÇETE BEDELLERİNİN DÜŞÜRÜLMESİ HAKKINDA!

Odamıza teslim ettiğiniz SGK reçetelerine ait hizmet bedeli %50 oranında düşürülmüştür. Tüm meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

ECZANE ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA!

01 Ekim 2019 Salı gününden itibaren eczane çalışma saatleri 08.30-18.00 olarak değişecektir. Eczane açılış ve kapanış saatlerine uyulması önemle rica olunur.

ODAMIZ 2019 YILI GENEL KURULU RESMİ OLAMAYAN SEÇİM SONUÇLARI.

Cumartesi günü yapılan Oda Seçimli Genel Kurulumuzun ardından pazar günü yapılan seçimlerinresmi olmayan sonuçlarıekte bilgilerinize sunulmuştur.

2019 EKİM KASIM ARALIK ve 2020 OCAK DÖNEMİ NÖBET LİSTESİ HAZIRLIĞI (ME...

2019 EKİM KASIM ARALIK ve 2020 OCAK DÖNEMİ NÖBET LİSTESİ HAZIRLIĞI (MERKEZ)

Ekim- Kasım- Aralık 2019ve Ocak 2020kış dönemi gece nöbet (merkez) listeleri hazırlanacağından, nöbet bölgesi değişen ve nöbete girmek/çıkmak isteyen eczanelerin odamıza bir dilekçeyle 18Eylül 2019Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir. Not: 1-Mazeret dilekçesi alınmayacaktır. 2- Eczane nöbet döneminde nöbetini 3 kereden fazla tutmazsa nöbetlerden çıkarılacaktır.

2019 YILI OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL HAZİRUN LİSTESİ ASKIYA ÇIKMIŞTIR.

28-29 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak olan Genel Kurula katılacak ve seçimlerde oy kullanacak olan üyelerimize ait Hazirun Listesi bugün itibariyle Oda binamızda askıya çıkarılmıştır. 17.09.2019 Salısaat 17.00'ye kadar askıda kalacaktır. Bilgilerinize sunarız.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Erdem Eczanesi sahibi Ecz. Jale ERDOĞAN'ınkardeşi ,Deva Eczanesi sahibi Ecz. Metin ERDOĞAN'ın ve Toker Eczanesi sahibi Ecz. Yener TOKER'in kayınbiraderi Sedat BABİROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi yarin (14.09.2019) Müftü Ahmet Hulusi Camisinde kılınacak öğle namazından sonra Asrimezarlığa defnedilecektir. MerhumaAllah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Sağlık Eczanesi sahibi Ecz.Özen OĞUZTÜRK'ün kayınvalidesi Şadiye OĞUZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi yarin (04.09.2019) Asri Mezarlık Camisindekılınacak öğle namazından sonra aynı mezarlığa defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

TEMMUZ AYI KATILIM PAYINI ALAMAYAN ECZANELERİN TESPİTİ.

2019 Temmuz ayına ait katılım paylarını alamayan meslektaşlarımızın banka ve sgk sicil numaralarınıodamıza bildirmeleririca olunur

(GÜNLÜ) MİADI GEÇMİŞ İLAÇLARIN ODAMIZCA TOPLANMASI HAKKINDA.

26-27-28-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında saat 09.30 – 17.00 saatleri arasında üyemiz eczanelerin elinde bulunan (YEŞİL VE KIRMIZI REÇETEYE TABİ İLAÇLAR HARİÇ) miadı geçmiş ilaçlarınız toplanacaktır. İlaçların toplanmasıyla ilgili meslektaşlarımızın aşağıda belirtilen hususları dikkate almalarını rica ederiz. Önemli Notlar: Miadı geçen ilaçlar 26-27-28-29 Ağustos 2019 tarihlerinde ve 09.30 – 17.00 saatleri arasında Eski Oda Binamızın önüne getirilmesi gerekmektedir. (Yeşilköy Caddesi Aynur Apt. No:7/1 M.Efendi-Denizli) Miadı geçen ilaçlar depoya indirile...

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI.

Göksu Eczanesi sahibi Ecz. Ahmet Metin GÖKSU'nun babası Mustafa GÖKSU vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Hilal Camiinden kaldırılıp Çakmak Mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN OSMAN ZOLAN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ...

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN OSMAN ZOLAN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİK!

Yönetim Kurulu olarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN’ı makamında ziyaret ettik.Eczane standart tabelalarının ilan reklam vergisinin ötelenmesi,oda hizmet binamızın çevre düzenlemesi ile oda hizmet binamızın yakınına yapılacak park ve havuz proje alanları konularını değerlendirdik.Yeni dönemde İlimiz genelinde miadı geçmiş ilaçların vatandaşlarımızdan toplanarak imhasının yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk.

DET-DER DUYURUSU!

30 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştireceğimiz organizasyon için son kayıt tarihi 09 Ağustos 2019 Cuma günüdür. Kayıt için Det-der (Denizli Eczane Teknisyenleri Derneği)'e başvurunuz. Ayrıntı http://www.detder.com/ adresindedir.

SGK REÇETE ONAYLARI VE TESLİMİ HAKKINDA!

Meslektaşlarımızın dikkatine, SGK reçete teslim tarihleri Kurban Bayramı tatili nedeniyle daha kesinleşmemiştir fakat C grubu reçete onayları odamızca 09.08.2019 Cuma mesai bitimine kadar yapılacaktır. (Odamıza reçete teslimatı yapılabilir.) Hatırlatma ; SGK protokolü gereği yurtdışı ve majistral reçetelerin oda onayları kalkmıştır. Reçete Teslim Formu içintıklayınız…

İŞKUR İL MÜDÜRÜNÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK.

Yönetim Kurulu olarak, Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih IŞIK’ı makamında ziyaret ettik.Serbest eczanelerde yeni istihdam edilecek yardımcı, ikinci eczacı, eczane personeli eğitimi ve eczanelere yapılacak İŞKUR desteği konularında fikir alışverişinde bulunduk.Destekten yararlanmak isteyen ve Yasa gereği ikinci eczacı istihdam etmek zorunda olan, meslektaşlarımıza önümüzde ki günlerde bilgilendirme yapmayı planladık.

DEVREN SATILIK ECZANELER.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Çıtak Eczanesi sahibi Ecz. İsmail HACIMÜEZZİN'in babası Hamdi HACIMÜEZZİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Nazilli Koca Camiden kaldırılıp Eğriboyun Mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI.

Mehmetçik Eczanesi sahibi Ecz. Zehra KAFTAN, Kaftan Eczanesi sahibi Ecz. Murat KAFTAN ve Yeni Kaftan Eczanesi sahibi Ecz. Mehmet KAFTAN'ın anneleri Ruşen KAFTAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün (20.07.2019) ikindi namazından sonra Ulu Camiden kalkacak ve Çakmak Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.