Oda Duyuruları

İSKONTO ORANLARINDA SİSTEMSEL HATA OLAN ECZANELER HAKKINDA.

Sayın meslektaşımız, Bazı eczanelerin medula’da yeni iskonto oranları görünmesine rağmen bugün aldıkları reçete çıktısında farklı oran hesaplandığı görülmüştür. Bu tip sıkıntısı olan meslektaşlarımızın odamıza bilgi vermeleri rica olunur.

18.05.2019 CUMARTESİ SIRALI SİSTEM

EPO AKTÜRK- ARMAĞAN- AYKUT MOR-TURUNCU SERVET - DOST- ÖZGE/MERKEZ

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Önceden Birsen Eczanesinin sahibi olan Ecz. Birsen GÜLTEN'in babası Tümer ERDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Çal İlçesinde toprağa verilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

CUMARTESİ AÇIK OLAN ECZANELERİN DİKKATİNE...

Değerli meslektaşlarımız, Cumartesi gündüz uygulanan açık kapalı sistemi nöbet değildir bu nedenle cumartesi gündüz açık olan eczaneler hiçbir şekilde "nöbetçi eczane" levhası koymayacaktır.

GELENEKSEL BOWLİNG TURNUVASI...

16 Mayıs 2019 Perşembegünü saat 21.00’de Teraspark joypark’ta XII. Geleneksel Bowling Turnuvası düzenlenecektir. Turnuvaya katılmak isteyen meslektaşlarımızın 15 Mayıs 2018 Çarşamba günümesai bitimine kadar isimlerini odamıza yazdırmaları gerekmektedir.

EGE ECZACI ODALARI DANIŞMA KURULU TOPLANTISI SONUÇ BİLDİRGESİ.

EGE ECZACI ODALARI DANIŞMA KURULU TOPLANTISI SONUÇ BİLDİRGESİ Ege Eczacı Odaları danışma kurulu toplantısı 02 Mayıs 2019 tarihinde 15. Bölge Isparta Eczacı odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilerek aşağıda yer alan kararlar alınmıştır. 1-Son dönem gündemde sıklıkla yer alan “bulunmayan ilaçlar sorunu” temelde ilaç fiyat kararnamesi içeriğindeki senede bir kez fiyat ayarlaması yapılmasından kaynaklanmaktadır. Son yıllarda hastanın ilaca ulaşımını engelleyen uygulamanın güncellenmesi ve senede 3-4 kez daha düşük oranlarda iyileştirme yapılması sor...

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİNİN TESLİMİ HAKKINDA.

SGK'da Sadece Kan Ürünlerine aitreçetelerin sonlandırması yapılacak ve bugün odamıza teslimatı yapılacaktır.

SGK MEDULA SİSTEMİ HAKKINDA.

SGK Medula Sistemi Hakkında; SGK Medula veİTS sistemine hasılat girişi yapmayan meslektaşlarımızın acil hasılat girişlerini yapmaları gerekmektedir aksi halde medula ve its sistemleri çalışmamaktadır. Ayrıca yeni bir duyuruya kadar fatura kesilmemesi, hasılat değişimi nedeniyle reçete düzeltme yapılmaması gerekmektedir. Bu duyuru öncesi fatura kesen meslektaşlarımızın da bilgi verilene kadar beklemesi rica olunur.

EDAK 40. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI ÇAĞIRISI.

EDAK S.S.İZMİR ECZACILAR ÜRETİM TEMİN DAĞITIM KOOPERATİFİ GENEL KURUL DUYURUSU KOOPERATİFİMİZ 40.OLAĞAN GENEL KURULU, AŞAĞIDAKİ GÜNDEM GEREĞİ 05 Mayıs 2019 PAZAR GÜNÜ Saat 11.00 'de İzmir Mimarlar Odası İzmir Mimarlık Merkezi Konferans Salonu 1474 Sokak No:8 Alsancak - İZMİR adresinde yapılacaktır. GÜNDEM 1. Açılış, 2. Başkanlık Divanı, (1 Başkan,1 Başkan Yardımcısı, 2 Yazman Üye) oluşturulan Başkanlık Divanına toplantı tutanaklarını imzalama yetkisi verilmesi, 3. Saygı Duruşu, 4. Açılış Konuşmaları, 5. Yönet...

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 10 MAYIS 2019 CUMA AÇIK HAVA TİYATROSU'NDA SAAT : 21:15'TE BİLET FİYATLARI:60-75-90-100-110-125 ve 150 TL'DİR.

KİŞİSEL RESİM SERGİSİ DAVETİ.

Hüseyin Aydınoğlu Eczanesi sahibi Ecz. Hüseyin AYDINOĞLU’nun kızı Naz AYDINOĞLU’nun Kişisel Resim Sergisi 8-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında PAÜ Hastaneleri Sergi Salonunda görülebilir.

14 MAYIS 2019 İFTAR YEMEĞİ VE PLAKET TÖRENİ HAKKINDA.

14 MAYIS 2019  İFTAR YEMEĞİ VE PLAKET TÖRENİ HAKKINDA.

Akademik Eczacılığın 180. yılının Ramazan ayına denk gelmesi sebebiyle 14 Mayıs 2019 Salı günü Twenty’de iftar yemeği düzenlenecektir. İftar yemeğinden sonra mesleğimizde 25, 40 ve 50. Yılını dolduran meslektaşlarımız için plaket merasimi yapılacaktır. İftar yemeğine katılacak olan meslektaşlarımızın 10 Mayıs 2019 Cuma mesai bitimine kadar odamıza isimlerini yazdırmaları rica olunur. Not: İftar yemeği bir misafire ücretsizdir. 14 Mayıs 2019 Tarihinde plaket alacak olan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda bililerinize sunulmuştur. ALNUR KALEM...

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ECZANE DENETİMLERİNDE SIK GÖRÜLEN EKSİKLER.

İl Sağlık Müdürlüğü Eczane denetimlerinde sık görülen eksikler yazımız ekinde sunulmuştur. Mağduriyet yaşanmaması asına listeye dikkat edilmesi önemle rica olunur. Not: Listeye ilave olarak, yenilenen ruhsatlar ve nöbetçi eczane tabelaları kontrol edilmektedir.

26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü Kutlu Olsun.

Denizli Eczacı Odası olarak, eczanelerimizin vazgeçilmez emektarları eczane teknisyenlerimizin ve teknikerlerimizin 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü kutluyoruz.

GÖÇ İDARESİ BAŞKANLIĞI DUYURUSU

Göç idaresine borcu yoktur yazısı verecek olan meslektaşlarımız bu evraklarınıselva.ege@goc.gov.tradresine mail yoluyla gönderebililer. GÖZDE ECZANESİ/SERİNHİSAR YELİZ ECZANESİ ÇİFTÇİ ECZANESİ DENİZLİ ECZANESİ DİLEK ECZANESİ EFE ECZANESİ HONAZ ECZANESİ KÜLÇELER ECZANESİ MEDET ECZANESİ MEHMETÇİK ECZANESİ NEVA ECZANESİ ÖZDERMAN ECZANESİ ÖZGE ECZANESİ/AKKALE SEYFUN ECZANESİ TURKUAZ ECZANESİ YENİ HİLAL ECZANESİ ZEYNEP ECZANESİ

POŞET BEYANI HAKKINDA...

Geri Kazanım Katılım Payı (poşet) Beyannamesi hakkında. 1- Tüm eczaneler bu beyannamenin mukellefidir. 2- Beyannameyi nisan ayının 24. günü saat 23;59 kadar vermek zorundalar.. 3- Beyannameler Üçer aylık dönemlerde verilecektir. 4- Beyanname hiç poşet kullanılmasada verilecektir. 5- Beyannameler elektronik ortamda verilecektir. 6- Beyanname vermeyenler ceza ödeyeceklerdir. Not: Odamızda satılmakta olan kağıt keselerleilgili olarak herhangi bir işlem yapılmayacaktır. (beyanname verilmeyecek)

YENİLENEN RUHSATLAR HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME.

Yenilenen eczane ruhsatlarını henüz almamış olan meslektaşlarımızın 26.04.2019 Cuma günü saat 09.00-16.00 arasında şahsen İl Sağlık Müdürlüğü Eczacılık Şubesine (Denizli Devlet Hastanesi yanı Diş Hastanesi 3. kat)başvuru yaparak teslim almaları gerekmektedir. Ayrıca yenilenen ruhsatların eczanelerde görünür bir yere asılması denetimlerde meslektaşlarımızın mağduriyetini önleyecektir. Not: Dağıtım sadece cuma günü yapılacaktır.

ACİL KAN ARANIYOR.

Pamukkale ÜniversitesiHastanesinde yatmakta olan bir hastanınacil ABRh + kana ihtiyaç vardır.Kan verecek olanların 05543753252numarayı aramaları rica olunur.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI.

Niğde Eczacı Odası BaşkanıEcz.Nihat Öztürk’ün babası Nazım Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi 20.04.2019 Cumartesi günü toprağa verilmştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.