BAŞDİL 3614393
 ARCA 2651463
 ERCAN 2421234

NİSAN 2017 REÇETE TESLİM TARİHLERİ SON GÜN 12 NİSAN 2017 ÇARŞAMBA SAAT 13:00

03-05-06-07-10- Nisan 2017  tarihleri arasında yapılacaktır.

03-12 Nisan 2017 tarihleri arasında teslim alınacaktır (12 NİSAN 2017 ÇARŞAMBA günü son teslim tarihi olup saat 13:00'te reçeteler araca yüklenecektir.)

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ

•  03-04 Nisan 2017  Aynı gün 16:00 da gönderilecektir

•  17-18 Nisan 2017 Aynı gün 16:00 da gönderilecektir.

SGK FATURA BİLGİSİ:

Vergi Dairesi: Çankaya
Vergi Numarası: 7750409379

POŞET RENKLERİ (lütfen poşet renklerine dikkat ediniz)

Ø  A Grubu reçeteler için BEYAZ renkli

Ø  B Grubu reçeteler için SARI renkli

Ø  C Grubu reçeteler için KIRMIZI renkli

Ø  Kan Ürünü reçeteler için TURUNCU renkli

Ø  Yurt Dışı Manuel reçeteler için LACİVERT renkli

Ø  Yurt Dışı Almanya reçeteler için YEŞİL renkli

Ø  Suriye Reçeteleri için KIRMIZI KUTU

Ø  Odamızdan temin edilecek fermuarlı poşetlere konulması gerekmektedir.

Ø   SGK C Grubu reçeteleri ve yurt dışı reçeteleri mutlaka oda onaylı olacaktır.

Ø  Reçete onayları randevuyla yapıldığından meslektaşlarımızın mutlaka odamızı arayarak randevu almaları gerekmektedir.

Ø  Reçete onayı için lütfen listelerden ikişer adet getiriniz. Reçete onayları yukarıda bulunan tarihler dışında yapılmayacaktır. (Kotası ve sırası dolan eczaneler önceden onay yaptırabilirler)

Ø  Onayı yapılacak e-reçete ise sistemden çıktı alınacaktır.(Kotası veya sırası dolan eczaneler istedikleri takdirde yukarıda belirtilen reçete onay tarihlerini beklemeden odamızdan randevu alarak reçetelerini onaylatabilirler.)

Ø  Manuel reçetelerin sağ üst köşesine mutlaka Medula reçete listesinde çıkan sıra numaraları yazılacaktır. Önceden olduğu gibi reçetelere sıra numarası verilmeye devam edecektir.

Ø  E-reçete türünde olan reçeteler için herhangi bir çıktıya gerek yoktur. Karekodu olmayanlar, eski raporu olan vs. olan e-reçetelerde mutlaka küpür, rapor vs. eklenecektir.

Ø  Özet bilgi formu (1 ADET) dışarıdan görünecek şekilde poşetin cep kısmına konulacak poşet yapıştırılmayacak. Poşetin bir tarafında fatura diğer tarafında özet bilgi görünecek şekilde olacak. Özet bilgi formları A4 kâğıdı olacak ( KAĞITLARI LÜTFEN KESMEYİNİZ)

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ SURİYELİ HASTALAR İÇİN FATURA BİLGİSİ:

Denizli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Lozan Caddesi No 78 Merkezefendi/Denizli Pamukkale Vd. 2910821905

GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ SURİYELİ HASTALAR İÇİN REÇETE TESLİM ADRESİ:

Faturaların gönderileceği adres ve iletişim bilgileri:

Ertuğrul Gazi Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi

Mamak Caddesi No:213/C ( Mamak Belediye Binası Yanı) MAMAK / ANKARA

Tel: (312) 368 29 89

Fax: (312) 368 29 90

Mail: ertugrulgazissgm@sgk.gov.tr

NOT:  GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ SURİYELİ HASTALARA AİT REÇETELER KARGOYA VERİLECEK OLUP ODAMIZCA TOPLANMAYACAKTIR.

‹ Geri 1 2 3 Ileri ›