Eczanesinde Lösev Kumbarası Bulundurmak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, 17 yıldır Türkiye genelinde sayıları gün geçtikçe artan lösemili çocuklara ve ailelerine, her türlü ihtiyaçlarına kalıcı çözümler yaratmaya devam etmektedir.

Vakıf, lösemili çocuklarımız için tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetlerini sürdürebilmek için  birçok noktada kumbara çalışmalarını yürütmektedir. Kumbara çalışmaları sayesinde binlerce lösemili çocuk yeniden hayata kazandırılmakta ve ailelerine ulaştırılan ayni ve nakdi yardımları için sürekli kaynak yaratılmaktadır.

Damlaya damlaya göl olarak onlar için yaşam kaynağı olacak kumbara çalışmalarında elde edilen her bir kuruşun  %87’si yoksul çocuklar ve ailelerinin günlerine gülümseyiş, yarınlarına umut olmaktadır.

Kumbaralar uygun olan eczanelere, hastaların görebileceği kasa yanları vb. noktalarda konumlandırabilmemize olanak sağlamanız çocuklara sunulan ücretsiz tedavi ve eğitim hizmetleri için büyük katkılar sağlayacaktır. Bu sayede arzu eden hastalarınız kumbaralara kuruşlarıyla katkıda bulunarak sizler sayesinde çocukların sağlıklı yarınlara ulaşmalarını sağlayacaktır.

Yetkililer tarafından yerleştirilecek kumbaralar yine lösevden gelecek yetkililerle periyodik aralıklarla sayılarak açılacak ve sayılan para oranında resmi bağış makbuzu Eczane yetkilisine takdim edilecektir.

Konuyla ilgili olarak eczaneside LÖSEV KUMBARASI bulundurmak isteyen meslektaşlarımızın  odamıza isimlerini yazdırmaları rica olunur.

• 9 March 2021