2022 Yılı Tartı Aletlerinin Muayenesi Hakkında.

Değerli Meslektaşlarımız;

Eczanelerimizde kullandığımız terazilerin  3516 Sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereğince 2 yılda bir periyodik bakımlarının yapılması gerekmektedir.

1-Terazi Muayene İşlemleri

Hassas Terazi Kontrolü için başvurmak isteyen üyelerimizin aşağıda bulunan ve anlaşmalı olduğumuz Den-Kal Ölçü ve Tartı Aletleri’ne ait dilekçeyi çıkartarak örnekteki gibi doldurup kaşe ve imzadan sonra görüntüsünü 0 551 704 14 10 numaralı telefona WhatsApp üzerinden veya aytunacagri@gmail.com mail adresine 01 Şubat 2022 Salı mesai bitimine kadar iletmeniz gerekmektedir.

Terazi muayene ücreti olarak resmî gazetede belirtilen 132,16 TL. bedel terazi muayene bitiminde Servis tarafından alınacaktır ve 2 yıl geçerli olmak üzere Damga yerine geçen belge düzenlenip verilecektir.

Örnek Muayene Formu İçin Tıklayınız…

Boş Başvuru Formu için Tıklayınız…

Not: 2021 yılında terazi muayenesi yaptıran meslektaşlarımıza ait liste yazımız ekinde sunulmuştur. Listede ismi olmayan meslektaşlarımızın 2022 yılında terazi muayenesi yaptırması gerekmektedir.

2021 Terazi Muayenesi Yaptıran Eczaneler...

GRAM TAKIM KÜTLE SETLERİNİN MUAYENE BAŞVURULARI

Gram takım kütle setlerinin muayene başvurularının, TSE'nin (Türk Standardları Enstitüsü)  https://basvuruportal.tse.org.tr/ adresi üzerinden 28 Şubat Pazartesi gününe kadar yapılması gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

• 21 January 2022