Oda Açılış Törenimiz 02.10.2021 Cumartesi Törenle Yapılmıştır.

02.10.2021 Cumartesi günü Oda Hizmet Binamızın açılış törenini gerçekleştirdik. Açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman ZOLAN’a, Pamukkale Belediye Başkanı sayın Avni ÖRKİ’ye, Merkezefendi Belediye Başkanı sayın Şeniz DOĞAN’a, Selçuk As Ecza Deposu Genel Müdür Yardımcısı sayın Haluk ÖĞÜTÜCÜ’ye, birlik başkanımız sayın Ecz. Erdoğan ÇOLAK’a, TEB Merkez Heyetinden katılım sağlayan değerli meslektaşlarımıza, Denizli Eczacı Odasının kurulmasında büyük emek harcayan Ecz. M.Burhan UZUNOĞLU’na, geçmiş dönem oda başkanlarımıza, bölgemizde faaliyet gösteren depoların sayın yöneticilerine ve odamızın yapılmasında  katkısı olan tüm üyelerimize  katılımlarından dolayı teşekkür ederek şükran duygularımızı iletiriz.

Aşağıda açılış törenimize ait fotoğraflar ve videoların linkleri sunulmuştur.

Açılış videosu Havadan Çekim

Açılış Fotoğraflarına Ait Slaytlar