29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri.

Değerli Meslektaşlarımız;

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünde ilimizde Valilik,Büyükşehir Belediyesi,Merkez İlçe Belediyeleriniz ve Odamızında üyesi olduğu odalar ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan Demokrasi Platformu  tarafından etkinlikler düzenlenecektir.Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutlamak yeni nesillere Cumhuriyetin kazanımlarını ve önemini aktarmak adına düzenlenecek etkinliklere katılmayı çok önemsiyoruz.

Bu nedenlerle yapılacak etkinlikleri sizlerle paylaşmak istedik.Bayramımız kutlu olsun. DEO

- 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 10:00’da Valilik önünde Resmi geçit töreni

- 27 Ekim 2021 Çarşamba saat 20:00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından verilecek konser; Nihat Zeybekçi Kongre Merkezi Mehmet Gazi Salonu

- 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 20:30’da Nil Karaibrahimgil Konseri; Delikliçınar Meydanında

- 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 14:00’de Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesinin”Cumhuriyet ve Türk Resmi” konulu resim sergisi; Forum Çamlık AVM ( 31 Ekim 2021 Pazar gününe kadar devam edecektir.

- 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 14:30’da Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesinin “Cumhuriyet”isimli konseri; Forum Çamlık AVM

- 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 16:00’da Bayramyeri Meydanında başlayıp Delikliçınar Meydanında sonlanacak “ Atatürk Yolunda Cumhuriyet Yürüyüşü”

- 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 20:30’da Yaşar konseri; Delikliçınar Meydanında

- 27 Ekim 2021 Çarşamba saat 20:00’de  Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi  Salonunda Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen “Veda değil,Merhaba ! “ isimli tiyatro oyunu (Bilet temin için ADD)